Maak jij het verschil?

Als het antwoord daarop ja is dan solliciteren wij graag bij jou!

Bij Senas werk je in een klein team van betrokken zorgverleners, met hart voor de mens en voor het werk. Zorgverleners die niet alleen “zorgen voor”, maar “samenwerken met'' de cliënt op het gebied van zorg en welzijn. Werken doe je bij Senas zoals één op één zorg bedoeld is, met minder stress voor zorgverleners, meer tijd voor de cliënt en meer plezier in je werk.

Wij zoeken mensen die het verschil weten te maken en die maatwerk kunnen leveren op basis van de wensen en behoeften van de cliënt. Onbezorgd verzorgd worden noemen wij dat. Senas wil haar cliënten net een beetje extra aandacht en service bieden. Bij Senas bouw je met jouw vaste cliënten een vertrouwensrelatie op en ben je voor hen een luisterend oor en aanspreekpunt. Dit doen wij onder andere doordat slechts één of twee medewerkers alle vormen van zorg leveren. Zo ben zijn jij en de client maximaal bij elkaar betrokken.

Ben jij (wijk)verpleegkundige, huishoudelijke hulp, verzorgende, helpende, begeleider of heb je gewoon hart voor de zorg? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in via het formulier!

 

 

Ook werken bij Senas?

Ik ga akkoord met het privacy beleid