Begeleiding

Begeleiding van Senas Zorg

Senas Zorg is aanbieder van zorg en begeleiding. Wanneer het even niet meer lukt of wanneer u het niet alleen kunt dan ondersteunen wij graag. Soms heeft u wat extra ondersteuning nodig om de dagelijkse zaken te regelen. Zoals hulp bij uw administratie, het openen van uw post of het leggen van sociale contacten. Deze hulp heeft u nodig omdat u dit (tijdelijk) zelf niet kunt doen. Het kan ook zijn dat u vaker dan voorheen dingen vergeet. Met individuele begeleiding of onze maatwerk begeleiding zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk zelf kunt blijven regelen en zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Dat doen wij al jaren met gediplomeerde en deskundige begeleiders.

 

Wat maakt ons anders

Ons motto is dat wij het beste uw hulpvraag samen met u kunnen aanpakken. Samen met u maken wij een ondersteuningsplan gebaseerd op uw vraag en onze expertise. In dat plan stemmen leggen wij de doelen vast die u wilt bereiken. Onze ondersteuning en begeleiding gaat altijd uit van het halen van die doelen. Wij nemen daarbij zo min mogelijk over maar ondersteunen u maximaal. Zo houdt u de regie op uw eigen leven.

 

Onze doelstelling

U mag van ons verwachten dat wij ons altijd maximaal voor uw vraag inzetten. Samen met u kijken wij wat op dat moment het beste past. Wij werken altijd toe naar maximale zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Zo blijft u baas over uw eigen leven, en heeft u Senas Zorg achter de hand wanneer het even wat minder gaat.

 

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Begeleiding en ondersteuning kan op vele terreinen. Senas kan u helpen bij:

  • Hulp bij administratie + post
  • Leggen van sociale contacten 
  • Ondersteunen bij vragen in de gezinssituatie
  • Goed zorgen voor u zelf

 

Wie betaalt de Begeleiding?

Senas heeft met de meeste gemeentes een overeenkomst. Dat betekent dat wanneer u een indicatie van de gemeente heeft gekregen, waar Senas u bij kan helpen, de gemeente uw zorg betaalt. Dit heet Zorg in Natura. U betaalt dan alleen de eigen bijdrage van € 19,- per maand, ongeacht het aantal uren zorg dat u krijgt. 

Senas is PGB specialist. Als u een indicatie heeft en kiest voor een PGB dan kunnen wij u zeer zeker met maatwerk van dienst zijn.

Meer weten over begeleiding van Senas?

Ik ga akkoord met het privacy beleid