U heeft zorg nodig

Waar wij voor staan

Senas is opgericht vanuit de gedachte dat elke zorgvrager recht heeft op het ontvangen van de zorg zoals hij of zij dat wil. Senas Zorg is aanbieder van huishoudelijke hulp, zorg en begeleiding. Soms heeft u misschien wat extra ondersteuning nodig bij alledaagse activiteiten. Deze hulp heeft u nodig omdat u dit (misschien tijdelijk) niet zelf kan doen. Het kan ook zijn dat u vaker dan voorheen dingen vergeet. Het bieden van de juiste ondersteuning en zorg doen wij al jaren met gediplomeerde en deskundige zorgverleners.

Onze doelstelling

U mag van ons verwachten dat wij ons altijd maximaal voor uw vraag inzetten. Samen met u kijken wij wat op dat moment het beste past. Wij werken altijd toe naar maximale zelfredzaamheid en zelfstandigheid . Zo blijft u baas over uw eigen leven, en heeft u Senas Zorg achter de hand wanneer het even wat minder gaat.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

  • Huishouding
  • Begeleiding
  • Thuiszorg
  • Zorg in de laatste levensfase (palliatieve of terminale zorg)

Wij helpen u ook met uw PGB beheer

Naast aanbieder van Zorg in Natura (ZIN) levert Senas ook zorg aan mensen met een PGB. Wil u eigen regie en meer keuzevrijheid, maar bent u op zoek naar een ervaren en erkend PGB-Beheerder of gewaarborgde hulp? Vaak is dit een voorwaarde om uw PGB toe te kennen. Senas heeft een goede partij voor u gevonden, de heer van Goor staat u graag te woord voor een vrijblijvend gesprek. Check de link voor meer informatie.

Ik wil zorg van Senas

Ik ga akkoord met het privacy beleid