Huishouding

Uw hulp in de huishouding

Soms lukt het bijhouden van de huishouding niet meer. Misschien omdat u ziek, herstellende of gewoon oud bent of omdat u het overzicht niet heeft .In al die gevallen kan Senas u helpen. Onze hulpen weten raad met elke situatie. Niet alleen met het werk zelf, maar voelen u en uw wensen goed aan. Samen met uw wordt afgesproken op welke momenten de werkzaamheden die u graag wilt worden uitgevoerd. Zo blijft u baas over uw eigen huishouding!  

 

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Senas kan u helpen bij alle voorkomede huishoudelijke werkzaamheden als dweilen, afwassen, opruimen, de was doen, afnemen, stofzuigen etc.

 

Wie betaalt de huishouding?

Senas heeft met de meeste gemeentes een overeenkomst. Dat betekent dat wanneer u een indicatie van de gemeente heeft, waar Senas u bij kan helpen, de gemeente uw zorg betaalt. Dit heet Zorg in Natura. U betaalt dan alleen de eigen bijdrage van € 19,- per maand, ongeacht het aantal uren zorg dat u krijgt. 

Senas is PGB specialist. Als u een indicatie heeft en kiest voor een PGB dan kunnen wij u zeer zeker met maatwerk van dienst zijn.

Heeft u geen indicatie maar wilt u wel hulp in de huishouding ontvangen? Dan maken wij graag een voorstel op maat. Dat heet Particuliere Zorg. U betaalt deze geheel zelf uit eigen middelen.

Meer weten over Huishouding van Senas?

Ik ga akkoord met het privacy beleid